Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTrehaloza je sladkor, ki lahko izboljša okus in zmanjša grenkobo tako pri uporabi v slaščičarstvu, kot tudi sladoledarstvu.
Trehaloza je sladkor, ki ga v manjših količinah najdemo tudi npr. v medu.
Njene lastnosti smo opisali spodaj, po točkah:
Sladkost trehaloze v primerjavi s sladkorjem je približno 45%, vendar veliko bolj obstojna,
trehaloza je odporna na visoke temperature, kislost in zmrzovanje (preprečuje nastajanje kristalov),
odlično ščiti arome in zaokroži okus,
sredstvo pečenim izdelkom dodajajo predvsem za povečanje prostornine.
Trehaloza je popolnoma kalorična, nima odvajalnih učinkov in se po zaužitju v telesu razgradi v glukozo.
Ima zmeren glikemični indeks, uporablja se lahko tudi za pripravo marmelad, omak ipd.
Ne pozabite, da imamo v naši ponudbi tudi odlično sredstvo za zgostitev - npr. pektin v prahu.
Sestavine: trehaloza
Uporaba: slaščičarstvo, sladoledarstvo, pekarstvo.
Pakiranje: 1kg