Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKsantanski gumi ali ksantan gumi, sredstvo za zgostitev sladic in ostalih slaščičarskih izdelkov
Ksantan gumi velja za odličen naravni zgoščevalec, ki se pogosto uporablja v slaščičarstvu.
Je brez okusa in vonja, zato ne vpliva na okus slaščic, ima pa številne druge prednosti, ki jih ceni večina slaščičarjev.
Slaščice z lahkoto naredi bolj kremne in gladke, obenem pa jih naredi bolj kompaktne in bolj sočne.
Prav tako ksantanski gumi lahko pomaga tudi pri podaljšanju svežine slaščic saj pomaga pri zadrževanju vlage v slaščicah.
Običajno ga v količini, kot je omenjena v receptu dodamo v mešanico za slaščico, nato pa dobro premešamo.
Na voljo je v 40g pakiranju.
Ne pozabite, da sta del naše ponudbe tudi sredstvi za zgostitev agar agar in pektin.
Sestavine: ksantanski gumi v prahu
Uporaba: za zgostitev slaščic, ohranja vlago v sladicah
Pakiranje: 40g