Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaNajvečkrat se prav pri peki monoporcij ali piškotov izkažejo lahki, pravokotni aluminjasti pekači.
Tanki aluminijasti pekači so odlična rešitev za vse, navadne, ventilacijske ali parne pečice.
Uporaba za peko je pri pladnjih nekaj normalnega, v slaščičarstvu ali pekarstvu pa jih lahko uporabljate še na različne druge načine.
Pladenj za pečico namreč omogoča:
Nekateri pekači se lahko med peko nad 150°C rahlo ukrivijo, ker niso ojačani.
Mreže za oblivanje (okrogle, pravokotne), pa nam pridejo prav pri dekoriranju tort in monoporcij, še posebej, ko je za prelivanje uporabljena čokoladna glazura za torto.
Če bi torej radi varno in enostavno prelili čokoladno glazuro preko torte ali monoporcije, najprej mrežo postavite na pladenj, nato pa slaščico na mrežo.
Sladica naj bo dobro ohlajena, raje zamrznjena, glazuro pa pripravite po receptu na embalaži.
S prelivanjem začnite na sredini, nato pa se pomikajte proti robovom slaščice.
Preostanek glazure bo ujel pladenj, slaščica pa bo dobila značilen, svetleči izgled.
Nekateri za piko na i za dekoracijo uporabijo tudi jedilno zlato.
Seveda so vsi dobavljeni izdelki in materiali primerni za stik z živili. Tako pekači, kot tudi mreže prihajajo od preverjenih dobaviteljev, ki sodijo v sam vrh slaščičarstva in pekarstva.