Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSte želeli že kdaj narediti rolado na hitro, pa biskvit za rolado ni in ni hotel nastati takšen, kot ste želeli?
Preverite ponudbo naših biskvitov in vsi vas bodo kasneje spraševali, kako vam je uspel najboljši biskvit za rolado kar so ga kdaj poskusili!
Pečeni in pakirani v kontrolirani atmosferi so pripravljeni v različnih debelinah in v navadni ali kakavovi različici.
Predpečeni biskviti so izrednega pomena za vsakega slaščičarja, ki ceni svoj čas in kvaliteto izdelka!
Zvijanje rolade je preglavica, ki večini gospodinj predstavlja največji del, ko izdelujejo točen recept za rolado. Velja, da se zvijanja rolade, če biskvit pečete sami, lotite na naslednji način:
1. Takoj ko je biskvit pečen, ga vzemite iz pekača.
2. Položite ga na vlažno krpo in odstranite peki papir na katerem se je biskvit za rolado pekel.
3. Biskvit takoj (še brez nadeva) zavijte in počakajte, da se ohladi.
4. Ko je biskvit ohlajen, ga razvijte in nadevajte.
5. Nadevan biskvit zavijte.
Naš biskvit je opremljen s peki papirjem. Predlagamo vam, da peki papir malenkost navlažite, rolado nadevate in nato, med samim zavijanjem, odstranjujete peki papir!
Na spletu lahko najdete številne recepte za rolade, med najbolj priljubljene pa spadajo naslednje rolade. Samo klik vas loči in že bodo na dlani najboljši recepti za rolado:
rolada z vanilijevo kremo, in še in še.
Prav tako lahko v naši ponudbi najdete biskvit za pravokotne torte. Velike, različno debele biskvite lahko uporabite za enako velike torte ali pa jih narežete in uporabite za nadevanje tortic različnih oblik, ni nujno da pravokotnih.
Tako biskvit za rolado kot tudi biskvit za pravokotne torte dobavljamo od preizkušenega dobavitelja iz Italije.
Če ste iskali kaj drugega, pa vam predlagamo, da pokukate v kategorijo, kjer so zbrani vsi izdelki iz testa.