Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPorcijsko pripravljeni čokoladni mousse še nikoli ni bil tako preprost za pripravo. Praškasta mešanica (za črn mus ali mousse iz bele čokolade) je za uporabo pripravljena v le nekaj minutah.
Naj gre za čokoladne sladice v kozarcu ali rahlo čokoladno kremo za torto - naš mousse te ne bo nikoli pustil na cedilu!
Seveda pa lahko črn čokoladni mousse uporabite tudi kot plast pri nadevanju torte ali ostalih slaščic - ne pozabite npr. na polnjene čokoladne krogle.
Sladki mousse oziroma mousse krema je običajno narejene iz dodobra stepenega beljaka, stepene smetane ali obojega. Aromatizirani so največkrat s čokolado (npr. mlečna čokolada, jedilna ali bela čokolada), lahko pa tudi s kavo, karamelo, sadnim pirejem ali pa celo z različnimi zelišči in začimbami, kot sta meta oziroma vanilija.
Mehkost mousse kreme za torte ali tudi kot monoporcije je glavna značilnost te sladke pregrehe. Zračni mehurčki naredijo teksturo mehko in puhasto, vse to pa je posledica stepene smetane. Ko je -le-ta stepena, se ji zaradi "vpihanega" zraka volumen poveča.
Ampak previdno!
Če boste smetano za pripravo mehke čokoladne kreme stepali predolgo, bo le-ta postala pregosta in nekoliko trša!
Morda vam bodo prišle prav tudi informacije o razlikovanju med moussom in bavarsko kremo - preberite si naš članek Kakšna je razlika med moussom in bavarsko kremo!
Za pripravo vedno enakih in okusnih moussov, lahko posežete po naših izdelkih, ki jih dobavljamo od preverjenih dobaviteljev!
Na internetu boste nali veliko receptov za pripravo čokoladnega moussa.
Bistveno je, da pri vsakem receptu sledite postopku in uporabite tisto sestavino, kot je navedena. Navadno bo tako recept 100% uspel, sicer pa bo le približek tega.
Naše praškaste zmesi za pripravo različnih krem za torte vsebujejo odlične sestavine in z njimi lahko čokoladni mousse pripravite hitro in enostavno - kar pa je najpomembnejše - vedno vam bo uspel!
Čokoladni mousse lahko postrežete na več načinov.
Zagotovo najlažji način je postrežba musa v kozarčku. Na ta način so kozarčki že pravilno porcionirani, seveda jim lahko dodate tudi kakšen preliv.
Takšen način je tudi primeren za postrežbo te slaščice npr. na cateringih, piknikih ali zakuskah, ki se navadno odvijajo daleč proč od kuhinje.
Seveda pa se lahko odločite drugače in čokoladno kremo oziroma cokoladni mus postrežete kot sladoled - s kleščami. Če želite mus postreči tako, ga lahko shranite v navadni posodi, postrežete ga pa na majhne krožničke.
Z veganskim moussom pa (seveda z uporabo nemlečnih proizvodov) lahko ustvariš prave veganske sladice!
Najboljše se bo takšna krema "znašla" s sadnimi, zeliščnimi ali drugimi kombinacijami!
Našo ponudbo smo obogatili tudi z ostalimi mešanicami za hitro in enostavno pripravo slaščic.
Mednje sodita prašek za pripravo panna cotte in prašek za pripravo kreme za izdelavo tiramisuja.
Preizkusi so nas navdušili, tako da vam zagotavljamo odlične rezultate.
Želimo vam veliko užitkov in novih sladkih dogodivščin!