Ni skrivnost, da vsako leto v zimski sezoni nudimo izposojo aparatov za vročo čokolado, vendar velikokrat pri tem naletimo na vprašanja gostincev.
Vezana so na uporabo aparata za vročo...
Ravioli s hruškami so odlična kombinacija sladkega in slanega okusa. Hruške, ki so bogate z vitamini in minerali, dajejo jedi nežno sladkost, skuta oziroma rikota pa ji doda kremoznost in...
Gastronorm posode so bistveni elementi za gostinstvo in ponujajo široko paleto možnosti za shranjevanje, kuhanje in razstavljanje hrane.
Posode Gastronorm sledijo mednarodnemu standardu,...
Grisini so podolgovati in hrustljavi pšenični kruhki in veljajo za priljubljen prigrizek po vsem svetu.
So tudi zelo enostavni za pripravo in postrežemo jih lahko ob različnih...
Pripravite vrhunsko in preprosto, a vseeno intenzivno slaščico.
Vsak grižljaj bo postal popotnica v svet intenzivnega okusa, kjer se bogat čokoladni in karamelni preliv nežno...
Bakalar lahko pripravite tudi malenkost drugače.
Uporabite lahko naše rolice in na zanimiv način skombinirate slanost bakalaja, osvežilnost paradižnika in sladkobo kandirane limonine lupine...
Hlajenje vina zagotovo spada med pomemben del priprave te žlahtne pijače, poleg pridelave seveda!
Še posebej je temperatura vina pomembna, če bi radi, da bi se gostje ali obiskovalci...
Velikokrat se tudi priznani kuharji znajdejo v dilemi, kako na enostaven a vseeno eleganten način predstaviti jed. Ker pri glavnih jedeh, ki so velikokrat na bazi mesa ali rib ni veliko...
Silikomartov silikonski modelček Pommodoro vam bo prišel prav, če se boste odločili za izdelavo gurmanskega presenečenja.
Z modelčkom naenkrat pripravite 12 malih paradižničkov na...
Oblika in barva sta pogosto glavni vir navdiha v kuhinji.
Tokrat smo se odločili, da vam pripravimo recept za zelo mehke žemljice, ki že po obliki in tudi barvi zelo spominjajo na buče....
Navadno so del sladkega kotička ali pladnja z mini pecivom vedno tudi pečeni orehi, s središčnim kremnim prelivom.
Tokrat predstavljamo malenkost drugfačen recept za izdelavo orehov v obliki...
Čebelje satje kot dekoracija je smiselna takrat, ko izdelujete slaščico ali sladoled, ki vsebuje med.
V spodnjem receptu je uporabljen pravi domači gozdni med, ki ima značilno temno...