Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Kako se pravilno pripraviti na sezono vroče čokolade?

Objavljeno: 06.12.2024
Ni skrivnost, da vsako leto v zimski sezoni nudimo izposojo aparatov za vročo čokolado, vendar velikokrat pri tem naletimo na vprašanja gostincev. Vezana so na uporabo aparata za vročo...
Preberite več

Kosilo z ravioli s sirom in hruškami

Objavljeno: 06.12.2023
Ravioli s hruškami so odlična kombinacija sladkega in slanega okusa. Hruške, ki so bogate z vitamini in minerali, dajejo jedi nežno sladkost, skuta oziroma rikota pa ji doda kremoznost in...
Preberite več

Zakaj so posode GASTRONORM pomembne za vaš gostinski posel?

Objavljeno: 01.12.2023
Gastronorm posode so bistveni elementi za gostinstvo in ponujajo široko paleto možnosti za shranjevanje, kuhanje in razstavljanje hrane. Posode Gastronorm sledijo mednarodnemu standardu,...
Preberite več

Domači grisini - hrustljavi prigrizek primeren za vsako priložnost

Objavljeno: 06.09.2023
Grisini so podolgovati in hrustljavi pšenični kruhki in veljajo za priljubljen prigrizek po vsem svetu.  So tudi zelo enostavni za pripravo in postrežemo jih lahko ob različnih...
Preberite več

Pozdrav iz kuhinje s črnimi holipi

Objavljeno: 13.08.2023
Pripravite vrhunsko in preprosto, a vseeno intenzivno slaščico. Vsak grižljaj bo postal popotnica v svet intenzivnega okusa, kjer se bogat čokoladni in karamelni preliv nežno...
Preberite več

Kremni bakalar v črnih rolicah

Objavljeno: 03.02.2023
Bakalar lahko pripravite tudi malenkost drugače. Uporabite lahko naše rolice in na zanimiv način skombinirate slanost bakalaja, osvežilnost paradižnika in sladkobo kandirane limonine lupine...
Preberite več

Nasveti za hlajenje vina doma ali v gostinskem lokalu

Objavljeno: 09.01.2023
Hlajenje vina zagotovo spada med pomemben del priprave te žlahtne pijače, poleg pridelave seveda! Še posebej je temperatura vina pomembna, če bi radi, da bi se gostje ali obiskovalci...
Preberite več

Kako lahko krhke dekoracije poskrbijo za elegantne predjedi?

Objavljeno: 08.12.2022
Velikokrat se tudi priznani kuharji znajdejo v dilemi, kako na enostaven a vseeno eleganten način predstaviti jed. Ker pri glavnih jedeh, ki so velikokrat na bazi mesa ali rib ni veliko...
Preberite več

Poseben paradižnik, s katerim pripravite zanimivo presenečenje

Objavljeno: 03.11.2022
Silikomartov silikonski modelček Pommodoro   vam bo prišel prav, če se boste odločili za izdelavo gurmanskega presenečenja. Z modelčkom naenkrat pripravite 12 malih paradižničkov na...
Preberite več

Rumene bučne žemljice

Objavljeno: 30.10.2022
Oblika in barva sta pogosto glavni vir navdiha v kuhinji. Tokrat smo se odločili, da vam pripravimo recept za zelo mehke žemljice, ki že po obliki in tudi barvi zelo spominjajo na buče....
Preberite več

Jesenski recept za orehe iz mlečne čokolade

Objavljeno: 24.10.2022
Navadno so del sladkega kotička ali pladnja z mini pecivom vedno tudi pečeni orehi, s središčnim kremnim prelivom. Tokrat predstavljamo malenkost drugfačen recept za izdelavo orehov v obliki...
Preberite več

Čebelje satje kot dekoracija torte ali sladoleda

Objavljeno: 17.10.2022
Čebelje satje kot dekoracija je smiselna takrat, ko izdelujete slaščico ali sladoled, ki vsebuje med. V spodnjem receptu je uporabljen pravi domači gozdni med, ki ima značilno temno...
Preberite več