Veganski kremino z vanilijo, pistacijo in malinami
Tokrat vam lahko pomagamo pri pripravi posebnega kremino sladoleda.
Poleg ekstravagantne kombinacije vanilije, pistacije in malin...
V tem članku bomo predstavili nekaj glavnih vprašanj s katerimi se podjetniki srečujejo, ko beseda ali ideja nanese na sladoledni biznis.
Slovenski trg obrtnega sladoleda (ali gelata) je zelo...
Recept za sladoled Caprice
Sladoledni recept, ki vam ga predstavljamo je zelo preprost.
Vseeno pa bo navdušil vse ljubitelje mlečnega čokoladnega sladoleda in hrustljavega preliva na...
Recept za kremino sladoled Choco Orange
Čas je, da vam predstavimo posebno kombinacijo čokoladnega sladoleda in pomarančnega preliva.
Posebnost tega sladoleda je, da vsebuje...
Pistacija je sinonim za prefinjen okus, bogato aromo in značilno zeleno barvo, ki obogati tako tradicionalne kot sodobne slaščice.
V zadnjem času je ta oreškast sadež izjemno priljubljen in...
Recept za veganski kremino Mlečni kokos [VIDEO]
Tokrat vam predstavljamo sladoled, s katerim boste navdušili vaše veganske obiskovalce.
Gre za kombinacijo veganskih izdelkov podjetja...
Na letošnjem Sigep-u so v januarju izbrali sladoledni okus za leto 2025.
Težko pričakovani okus je na tekmovanju, na katerem je sodelovalo kar 30 mojstrov sladoledarjev iz vse Evrope,...
Tokrat vam predstavljamo preprost recept s katerim si lahko sami pripravite slavne marshmallow penice.
S takšnimi penicami boste brez težav popestrili vašo novo sladko zabavo ali pa...
Leto 2025 je prineslo nove in sveže ideje, kreativne okuse in inovacije na področju sladoleda.
Vse od vonjav, ki obogatijo izkušnjo uživanja sladoleda, pa do zanimivih sladolednih kompletov...
Sejmi okusov, znani kot GASTExpo, so tisti dogodek, ki ga preprosto moraš obiskati, če imaš rad dobro hrano in zanimive kulinarične ideje.
Letos se 18. Sejmi okusov začno v sredo,...
Za vas smo v tem članku pripravili nabor receptov za sladoled brez dodanega sladkorja, ki bodo vašim poletnim dnem dodali osvežujočo noto, brez da bi tvegali povečan vnos sladkorja.
Zakaj bi...