Mangov mousse oziroma mangova krena je odlična ideja za vse, ki imate doma silikonske modelčke, vendar bi radi tokrat pripravili kaj drugačnega.
Seveda pa je spodaj pripravljen mangov...
Seveda se kanoli najbolje počutijo na njihovem pristnem mestu - v najbolj tradicionalnih slaščičarnah otoka z imenom Sicilija.
Vendar nas to ne bo zaustavilo, da bi jih ne predstavili...
Receptura za pomarančni tart s čokoladnim moussom
Če še ne veste, kako združiti pomarančo in čokolado na inovativen način, potem ste prišli na pravi naslov.
Preprosta receptura in...
Bel čokoladni mus s svežim pirejem iz malin
Tukaj je kreativna ideja za pripravo sladice s pomočjo silikonskega modelčka: mini mousse iz bele čokolade in malin, sestavljen in prezentiran v...
GANACHE - kako je nastal ta noro dobri nadev in kako ga lahko pripravimo sami
Legenda pravi, da je nek slaščičarski vajenec iz 19. stoletja po nesreči vlil vrelo smetano v posodo,...
Mini korneti s sladoledom in čokoladnim oblivom
Majhni kornetki, ki so napolnjeni z biskvitom, podobno kot sladoledne lučke ali caksicles so odlična ideja in lahko popestrijo še tako...
Recept za pannacotto s prelivom iz karameliziranih fig
Okusna tradicionalna sladica s sodobnim prelivom iz karameliziranih fig, odlična za osvežilen posladek.
Postopek je zaradi želatine...