Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Mangov mousse za perfektne slaščice v silikonskih modelih

Objavljeno: 27.10.2021
Mangov mousse oziroma mangova krena je odlična ideja za vse, ki imate doma silikonske modelčke, vendar bi radi tokrat pripravili kaj drugačnega.  Seveda pa je spodaj pripravljen mangov...
Preberite več

Kanoli iz Sicilije - "na kratko" o njihovi zgodovini in zanimivih dejstvih (+RECEPT)

Objavljeno: 01.10.2021
Seveda se kanoli najbolje počutijo na njihovem pristnem mestu - v najbolj tradicionalnih slaščičarnah otoka z imenom Sicilija. Vendar nas to  ne bo zaustavilo, da bi jih ne predstavili...
Preberite več

Pomarančni tart s čokoladnim moussom

Objavljeno: 17.08.2021
Receptura za pomarančni tart s čokoladnim moussom Če še ne veste, kako združiti pomarančo in čokolado na inovativen način, potem ste prišli na pravi naslov. Preprosta receptura in...
Preberite več

Bel čokoladni mus z malinovim pirejem

Objavljeno: 16.02.2021
Bel čokoladni mus s svežim pirejem iz malin Tukaj je kreativna ideja za pripravo sladice s pomočjo silikonskega modelčka: mini mousse iz bele čokolade in malin, sestavljen in prezentiran v...
Preberite več

Ganache - malce o zgodovini [+RECEPT ZA BELI GANAŠ]

Objavljeno: 12.02.2021
GANACHE - kako je nastal ta noro dobri nadev in kako ga lahko pripravimo sami Legenda pravi, da je nek slaščičarski vajenec iz 19. stoletja po nesreči vlil vrelo smetano v posodo,...
Preberite več

Mini kornetki s sladoledom [RECEPT PO KORAKIH]

Objavljeno: 26.01.2021
Mini korneti s sladoledom in čokoladnim oblivom Majhni kornetki, ki so napolnjeni z biskvitom, podobno kot sladoledne lučke ali caksicles so odlična ideja in lahko popestrijo še tako...
Preberite več

Panna cotta s karameliziranimi figami

Objavljeno: 22.01.2021
Recept za pannacotto s prelivom iz karameliziranih fig Okusna tradicionalna sladica s sodobnim prelivom iz karameliziranih fig, odlična za osvežilen posladek. Postopek je zaradi želatine...
Preberite več