Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • Vsi nasveti in recepti

Sladoled brez laktoze - kako ga pripraviti in pravilno postreči!

Objavljeno: 09.03.2021
V tokratnem zapisu vam bomo poskusili predstaviti sladoled brez laktoze in nekaj pomembnih dejstev glede njegove priprave in postrežbe. Komu je namenjen, kako ga lahko preprosto pripravite in...
Preberite več

Postrežba sladoleda [10 pomembnih pripomočkov za vsako sladoledarno]

Objavljeno: 02.03.2021
Kako izgleda postrežba sladoleda ? Kateri so tisti pripomočki, brez katerih sladoledarna ne bi bila prava sladoledarna? Nekateri mislijo, da gre pri izdelavi sladoleda za preprosto opravilo, z...
Preberite več

Arašidov kremino s karamelnim prelivom

Objavljeno: 01.03.2021
Recept za arašidov kremino sladoled s karamelnim prelivom Arašidov sladoled bosta kombinirali plasti karamelnega preliva, kar bo poskrbelo za kombinacijo podobno energijski ploščici Snickers...
Preberite več

Nagradna igra Makaboshop (1.3.2021 - 7.3.2021)

Objavljeno: 01.03.2021
PRAVILA NAGRADNE IGRE »MAKABOSHOP« 1. člen Po teh pravilih kot organizator nagradne igre velja Makabo d.o.o., Cesta 25. junija 1j, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju Makabo), in prireja...
Preberite več

Recept za sladoled - Malinova torta [+VIDEO]

Objavljeno: 22.02.2021
Malinova torta - v sladoledni preobleki Sladka čokoladno-sadna kombinacija malinove torte v sladoledni izvedbi. Sestavine za  sladoled z okusom malinove torte Mlečna...
Preberite več

Alergeni v sladoledu [Napotki za prodajalce sladoleda]

Objavljeno: 22.02.2021
Označevanje alergenov poznamo že nekaj časa, ne moremo reči, da gre za novo stvar. Prav je, da ste tudi izdelovalci sladoleda obveščeni o tem, kako lahko pravilno poskrbite za to, da so alergeni...
Preberite več

Sladoledna baza, pasta in preliv - vloga polizdelkov pri izdelavi sladoleda

Objavljeno: 19.02.2021
Sestavine za izdelavo sladoledov so lahko pripravljene v prahu (sladoledna baza) ali v pasti (npr. vanilijeva pasta). Vendar je to sedanjost. V preteklosti, je bil sladoledar tisti, ki si je...
Preberite več

Bel čokoladni mus z malinovim pirejem

Objavljeno: 16.02.2021
Bel čokoladni mus s svežim pirejem iz malin Tukaj je kreativna ideja za pripravo sladice s pomočjo silikonskega modelčka: mini mousse iz bele čokolade in malin, sestavljen in prezentiran v...
Preberite več

Recept za sladoled - Maskarponejev kremino

Objavljeno: 15.02.2021
Maskarponejev kremino Maskarponejev kremino je sestavljen iz nežnega maskarponejevega sladoleda in dveh kremnih prelivov Loveria. Da bodo plasti pri kreminu še bolj prišle do izraza,...
Preberite več

Ganache - malce o zgodovini [+RECEPT ZA BELI GANAŠ]

Objavljeno: 12.02.2021
GANACHE - kako je nastal ta noro dobri nadev in kako ga lahko pripravimo sami Legenda pravi, da je nek slaščičarski vajenec iz 19. stoletja po nesreči vlil vrelo smetano v posodo,...
Preberite več

Recept za sladoled - Pasijonkin lušt

Objavljeno: 08.02.2021
Recept za sladoled iz bele čokolade in pasijonkinega preliva Zanimiva in dobra kombinacija belega čokoladnega sladoleda in pasijonkinega preliva. Sestavine za  sladoled z okusom...
Preberite več

Silikonski modeli - preprosta uporaba in neskončnost oblik

Objavljeno: 05.02.2021
V ponudbi v spletni trgovini Makaboshop podjetja Makabo lahko so na voljo številni silikonski modeli. Nekateri so namenjeni najmlajšim, nekateri malce večjim, spet drugi so bolj...
Preberite več