Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 70 €
  • Domov
  • Vsi nasveti in recepti

Odlične kombinacije za polnjenje in dekoriranje peciva (npr. panettona, rogljičkov, eklerjev)

Objavljeno: 10.02.2023
Ne veste, kako doseči, da bo vaše pecivo boljše, slikovitejše in očem bolj vabljivo? Obarvajte ga! Znotraj in zunaj! Na ta način se lahko brez težav ločite od ostalih ponudnikov,...
Preberite več

Zabajone s karamelo in hrustljavčkom brez glutena

Objavljeno: 07.02.2023
Recept za sladoled Zabajone s karamelo in hrustljavčkom brez glutena Tokratne glavne vloge so si razdelili sladoledna pasta zabajone, karamelni preliv in kakavov hrustljavček brez glutena....
Preberite več

Kremni bakalar v črnih rolicah

Objavljeno: 03.02.2023
Bakalar lahko pripravite tudi malenkost drugače. Uporabite lahko naše rolice in na zanimiv način skombinirate slanost bakalaja, osvežilnost paradižnika in sladkobo kandirane limonine lupine...
Preberite več

Domače sladoledne lučke na profesionalen način - recepture in kopica novih idej

Objavljeno: 30.01.2023
Domače sladoledne lučke ni tako zahtevno izdelati. Vse kar potrebujete so modelčki za lučke , ki jih v naši spletni trgovini nikakor ne manjka. Vseeno pa smo spodaj izbrali nekaj zanimivih...
Preberite več

Damini poljubčki piškotki (piškoti Bacio di Dama)

Objavljeno: 27.01.2023
Recept za piškote Damini poljubčki Jeseni smo vam predstavili recept za orehe , tokrat pa smo se odločili, da vam predstavimo slaščico, ki je v Italiji izjemno priljubljena. Damini...
Preberite več

Nasveti za hlajenje vina doma ali v gostinskem lokalu

Objavljeno: 09.01.2023
Hlajenje vina zagotovo spada med pomemben del priprave te žlahtne pijače, poleg pridelave seveda! Še posebej je temperatura vina pomembna, če bi radi, da bi se gostje ali obiskovalci...
Preberite več

Te mika prodaja sladoleda pozimi, pa ne veš če se splača?

Objavljeno: 14.12.2022
To je ideja, katera nam velikokrat pride na misel. Z veliko lastniki podjetji s katerimi sodelujemo in smo v kontaktu, imamo velikokrat občutek, da sladoled pozimi ni tako zaželena slaščica....
Preberite več

Kako lahko krhke dekoracije poskrbijo za elegantne predjedi?

Objavljeno: 08.12.2022
Velikokrat se tudi priznani kuharji znajdejo v dilemi, kako na enostaven a vseeno eleganten način predstaviti jed. Ker pri glavnih jedeh, ki so velikokrat na bazi mesa ali rib ni veliko...
Preberite več

Sladoled leta 2023 je JABOLČNI ŠTRUDELJ (APFELSTRUDEL)

Objavljeno: 07.12.2022
Od leta 2012 je sladoled edina hrana, ki ji je Evropski parlament posvetil dan. Praznovanja že enajsto leto potekajo 24. marca in Evropski dan obrtniškega sladoleda je postal...
Preberite več

Zima v sladoledarni - čas za počitek ali proaktivnost?

Objavljeno: 23.11.2022
Zima se mnogim zunanjim opazovalcem zdi kot čas, ko sladoledarji počivajo, v bistvu pa je to dokaj zanimiv letni čas, v katerem se večina prodajalcev aktivno pripravlja na novo sezono. V...
Preberite več

Sladoled Luna Rossa

Objavljeno: 07.11.2022
Recept za sladoled Luna Rossa Tokrat predstavljamo sladoledni okus, katerega glavni protagonisti so vanilija, riž, pistacija in malina. Medtem, ko se pistacija skriva v...
Preberite več

Poseben paradižnik, s katerim pripravite zanimivo presenečenje

Objavljeno: 03.11.2022
Silikomartov silikonski modelček Pommodoro   vam bo prišel prav, če se boste odločili za izdelavo gurmanskega presenečenja. Z modelčkom naenkrat pripravite 12 malih paradižničkov na...
Preberite več