Če je bila naša zadnja novica iz sveta slaščičarstva recept za krhko testo , potem se bomo danes posvetili čokoladnim brownijem.
Ampak ne klasičnim brownijem, pač pa posebnim, takšnim, ki...
Ste že kdaj sanjali o popolnih sladkih košaricah ali pitah oziroma piškotih, ki se preprosto stopijo v ustih?
Vaša pot do teh čarobnih kreacij se začne s pripravo perfektnega krhkega...
Recept za vanilijevo tortno zmrzlino
Tokrat vam predstavljamo preprost recept katerega lahko uporabite s katerimkoli silikonskim modelčkom za torte iz naše ponudbe.
Mi smo se odločili za...
Ne veste, kako doseči, da bo vaše pecivo boljše, slikovitejše in očem bolj vabljivo?
Obarvajte ga!
Znotraj in zunaj!
Na ta način se lahko brez težav ločite od ostalih ponudnikov,...
Recept za piškote Damini poljubčki
Jeseni smo vam predstavili recept za orehe , tokrat pa smo se odločili, da vam predstavimo slaščico, ki je v Italiji izjemno priljubljena.
Damini...
Panakotina zmrzlina s karameliziranimi figami in karamelnim prelivom
Tokratna slaščica je idealna za hladnejše dni, združuje pa nežnost okusa smetane in mehkobo karamelnega preliva....
Halloween cupcake-i so odlična rešitev za slaščico, ki jo lahko pripravite ob koncu meseca oktobra.
Najboljše pri vsem tem pa je, da je tako preprosta, da vam jo lahko pomagajo pripraviti...
Pita iz krhkega testa ali crostata je zelo poznana v italijanskem okolju.
Krhko sladko testo je odlična podlaga za navadno sadni nadev, katerega lahko v hladnejših časih nadomestite z...
Tokratni recept je posvečen pripravi mini potičk, le da jim je dodan še poseben barvni preliv.
"Bundt cake", znan tudi pod imenom "Gugelhupf" ali "Kugelhupf", nekje po Sloveniji pa tudi kot...
Tokratni zapis je namenjen vsem, ki se želijo v pripravi, ustvarjanju ali dekoriranju slaščic še bolj izpopolniti.
Slaščičarsko znanje, kot so npr. osnove slaščičarstva, lahko osvojite na...
S temle receptom boste lahko svoje goste presenetili s posebno čokoladno torto izdelano z dvema moussoma in posebno lešnikovo pasto.
Prerez omogoča odličen vpogled v posamezne plasti, ki se...
Kuhano ali paljeno testo, je, za razliko od vseh drugih test, s katerimi imamo v slaščičarni navadno opravka, toplotno obdelano dvakrat.
Nekoč so ga imenovali prevreto testo, dandanes pa se...