Mangov mousse oziroma mangova krena je odlična ideja za vse, ki imate doma silikonske modelčke, vendar bi radi tokrat pripravili kaj drugačnega.
Seveda pa je spodaj pripravljen mangov...
Receptura za pistacijev sladoled s hrustljavo malino
Hrustljava kombinacija sveže maline in konkretne pistacije.
Hrsk, hrsk.
Sestavine za sladoled za hladne dni
Mlečna...
Težko si je zamisliti način za izboljšanje sladkega sadja, kot so fige. Vendar, glede na to, da delujemo v sladoledarskem poslu, tudi mi poznamo nekaj trikov, ki vam bodo prišli prav, če se vam bo...
Za ocvrto hrano, ki je lahka, hrustljava in nemastna, je ustrezna temperatura olja ključnega pomena. Seveda lahko to dosežemo na več načinov. Najtežje se temperatura olja za cvrtje meri na oko,...
V današnji objavi se boste naučili, kako izgleda peka palačink na profesionalnem aparatu za peko palačink!
Naučili vas bomo uporabljati električni aparat za palačinke, s pomočjo katerega bodo...
Receptura za sladoled Medenjak s kandiranim ingverjem
Medenjak, z medom bogat piškotek in malce pikantni ingver sta odlična kombinacija za sladoled.
Tudi v hladnejših dneh je dobro, da...
Če živite s sladkorno boleznijo ali pa poznate koga, ki jo ima, se vam gotovo zdi, da je sladka hrana pravzaprav neke vrste ovira za vašo zdravo in uravnoteženo prehrano. Na splošno bi morali vsi...
Receptura za čokoladni sladoled z dodatkom biskvita in sladkega malinovega preliva
Temnemu čokoladnemu sladoledu dodajte koščke puhastega biskvita.
Malinov preliv, ki je bogat s semeni...
Le komu niso všeč majhni krofki, ja, tisti donutsi, z luknjo na sredini?
Največkrat se pojavljajo z vsemi mogočimi oblivi in dekoracijami. Ravno zaradi tega, ker so ti krofki z luknjo...
Pravzaprav si ne predstavljamo gostinskega lokala, ki ne bi imel aparata za smetano. Ta je pravzaprav izredno priljubljena, še posebej če radi ponujamo kavo s smetano, sok s smetano, mnogokrat pa...
Receptura za sladoled Bali
Bela mlečna pasta aromatizirana s kokosovo pasto se bo v tem sladoledu družila s pasijonkinim prelivom in zakrknjeno mlečno čokolado.
Okus, ki pričara...
Seveda se kanoli najbolje počutijo na njihovem pristnem mestu - v najbolj tradicionalnih slaščičarnah otoka z imenom Sicilija.
Vendar nas to ne bo zaustavilo, da bi jih ne predstavili...